Børnefotograf København

Børn er ikke altid lige nemme at fotografere. Det kan være svært at holde deres opmærksomhed længe nok til, at tage det helt rigtige foto. Hos Frandsen Fotografi er vi eksperter i at fotografere børn. Et af vores specialer er skolefotografering, og når man som børnefotograf fotograferer over 20.000 elever årligt, giver det selvfølgelig en del praktisk og menneskelig erfaring. Søger I derfor en kvalitetsbevidst børnefotograf med masser af erfaring, er Frandsen Fotografi det helt rette sted.

Vælg en børnefotograf fra København med masser af erfaring

En børnefotografering må gerne være sjov. Det skal være en god oplevelse for både børn og forældre. Det er vi eksperter i at levere hos Frandsen Fotografi. Vi tager os tid til det enkelte barn. Etablerer tillid via god og åbenhjertelig kommunikation. Børnene skal føle sig trygge og afslappede, hvis det skal lykkes at tage et godt børnefotografi.

Medejer Thomas Frandsen har fotograferet børnehavebørn og skolebørn de sidste 15 år. Han ved hvordan man får børn til at smile og slappe af, så deres personlighed kommer frem i portrættet.

Som forældre kan det være vanskeligt at tage gode børneportrætter. Ikke fordi der mangler nærvær eller hjertelighed, men fordi de personlige relationer ofte kommer i vejen.

Det er nemmere for en professionel, udefrakommende børnefotograf at fange øjeblikket og personligheden i et portrætfotografi. Den høflige distance, kombineret med god kommunikation og humor, giver børnefotografen ekstra gode forudsætninger. Derfor er det altid en god idé, at få en professionel børnefotograf til at fotografere børnene.

Professionel børnefotograf til fornuftige priser

Hos Frandsen Fotografi fotograferer vi børn til konkurrencedygtige priser. Smukke, kvalitetsbevidste børneportrætter at utrolig høj kvalitet. Det gør vi, fordi vi mener at alle har ret til gode børneportrætter. Fotografier fra barndommen hjælper os med at huske, og har slutteligt stor betydning for vores selvforståelse. Derfor fortjener vi alle gode børnefotografier, så vi ikke glemmer fortidens mange fortællinger og minder.

Frandsen Fotografi kan kontaktes via telefon eller via hjemmesidens kontaktformular. I er også velkomne til at kigge forbi vores fotostudie i Klerkegade i København.

Kvalitetsbevidste barndomsminder

De fleste forældre kender følelsen af, at tiden flyver alt for hurtigt afsted. Det kan være svært at forstå, at børnene bliver så hurtigt store. Ønsker I derfor at huske og mindes deres udvikling, er det en virkelig god idé, at stoppe tiden med et professionelt børneportræt. Et øjebliksbillede af barnet som fortæller en unik historie. Et børnefotografi som vil skabe glæde og vække minder i mange år fremadrettet.