Familieportræt København

Hos Frandsen Fotografi har vi taget familieportrætter siden firmaets start tilbage i 1998. Smukke og enkle familieportrætter af varierende størrelse. Et fotografisk arbejde som bringer smilene frem, og samler generationer på smukkeste vis.

Familiefotografiet er èn af de ældste discipliner indenfor fotografiets historie. Et klassisk gruppeportræt som fortæller en masse om den enkelte familie, men også om vores fælles kulturarv. Vi fotograferer familien sammen og også med enkelte portrætfotos. Gå derfor ikke på kompromis med kvaliteten. Vælg Frandsen Fotografi og få familieportrætter I kan være stolte over.

Vælg en professionel familiefotograf med hjertet på rette sted

Hos Frandsen Fotografi møder vi med jævne mellemrum lettere nervøse familiemedlemmer, som er bekymrede for fotograferingen. For at imødekomme vores kunder, sørger vi derfor altid for, at give os god tid til familien.

Det er vigtigt at kommunikationen er uformel og gerne lidt humoristisk, så fotograferingen bliver sjov og behagelig for alle uanset alder. Når først kontakten er skabt, bliver det meget lettere at tage et godt familieportræt. Et smukt fotografi som også viser familiemedlemmernes forskellige personligheder. De små detaljer flettes sammen i et smukt øjebliksbillede, som vil vække glæde nu og i fremtiden.

Få taget jeres familieportræt hos Frandsen Fotografi

Frandsen Fotografi har fotostudie i Klerkegade 19 i det centrale København. Der er nem adgang både for bilister, samt via den offentlige transport.

Hos Frandsen Fotografi har vi brugt mange år på at finpudse vores teknikker, så I som familie får et familiefotografi, I med stolthed kan vise frem for familie og venner. Der er tænkt over detaljerne, så I som familie får det bedst tænkelige familieportræt til fornuftige priser.

Høj kvalitet til fornuftige priser

Selvom Frandsen Fotografi er kendt for vores høje kvalitet, er det ikke noget vi tager skyhøje priser for. Vores priser er konkurrencedygtige, fordi vi rigtig gerne vil nå ud til forskellige familier.

Et godt familieportræt er noget alle familier fortjener, så kontakt os endelig for et godt tilbud. Sammen finder vi den fotoløsning, der passer bedst til netop jeres familie. I kan både kontakte os over telefonen, kigge forbi fotostudiet i Klerkegade eller bruge vores kontaktformular her på hjemmesiden.