Skolefoto i København

I Danmark har vi tradition for at tage årlige skolefotos af både elever og klasser. Den tradition trænger imidlertid til fornyelse, hvis skolefotografering  ikke skal miste sin værdi. Særligt i en tid, hvor de fleste tager gode hverdagsfotografier med mobilen. Derfor har vi hos Frandsen Fotografi specialiseret os indenfor skolefotos i København og resten af landet. Vi professionaliserer og fornyer en vigtig tradition, og hjælper herved forældre og børn med, at fange tidens forandringer på smukkeste vis.

”Børn ændrer sig fra år til år, vi hjælper med at huske dem.”, Fotograf Thomas Frandsen.

Specialiseret i skolefoto

Når Frandsen Fotografi tager ud til skolerne for at skyde skolefoto, er det med et hold på fem professionelle medarbejdere. De medbringer selv eget fotostudie i form af baggrunde, gulve, stole og udstyr til lyssætning. Vores hold består af dygtige fotografer og assistenter, som hver især mestrer deres specifikke speciale. Er du som fotograf specialiseret i at tage gode skolefotos af elever, betyder det nemlig ikke nødvendigvis, at du er ligeså dygtig til at tage klassebilleder. Hos Frandsen Fotografi lader vi derfor vores fotografer og assistenter gøre det, de er bedst til. Det giver altid det bedste slutresultat, samt faglig stolthed blandt vores ansatte. Læs mere om hvordan skolefotografering foregår.

Stil krav til dit skolefoto – det gør vi

Når du modtager et elevfoto, må du gerne være kritisk uafhængigt prisen. For selvom dit skolefoto ikke er taget i et professionelt fotostudie, behøver det ikke påvirke fotografiets kvalitet. Hos Frandsen Fotografi stiller vi store krav til kvaliteten af vores skole fotos. Vi har brugt mange år på at perfektionere vores arbejde, og følger fortløbende udviklingen indenfor faget, både herhjemme og i udlandet, for at sikre personale, forældre og børn lækre, tidssvarende fotografier, som vækker minder nu og i fremtiden.

Hvad får skolen ud af samarbejdet?

Som tak for skolefoto samarbejdet får skolen følgende gratis:

  • Alt fotograferet personale modtager et foto-ark med 2 stk. 13X18 portrætter i sort/hvid
  • Alt personale modtager en årbog
  • Alt personale modtager et fotografi af personalegruppen
  • Alle klasselærere får et klassebillede af deres respektive klasse
  • Administrationen på skolen får et klassebillede af hver klasse
  • Administrationen får et indrammet personalegruppebillede i 50X70 cm.
  • Ønskes en indrammet personale planche i 50X70 cm. sendes det også med
  • Alle filer digitalt, uploadet til KMD eller TEA

Frandsen Fotografi står for det praktiske

Hos Frandsen Fotografi tager vi os af alt det praktiske, når vi er ude på skolerne. Det er skolen der giver forældrene besked, men derudover forsøger vi altid at minimere skolens involvering i vores arbejde. Vi har stor forståelse for, at både administrationen og lærerne har for travlt til den slags, så vi søger altid for, at gøre det så nemt for skolerne som overhovedet muligt.

Skolefoto – et nemt og uforpligtende tilbud

Søger jeres skole en professionel skolefotograf, som kan tage skolefotos af jeres elever og lærere, er I meget velkomne til at kontakte Frandsen Fotografi. Vi udarbejder gerne et nemt og uforpligtende tilbud, som I kan træffe en beslutning ud fra. På vores hjemmeside kan I ydermere se et stort udvalg af vores fotografiske arbejde. Vores fotografier er af høj kvalitet, men priserne er yderst fornuftige og konkurrencedygtige.
Kontakt Frandsen Fotografi over telefonen, eller ved at udfylde vores kontaktformular her på vores hjemmeside. Vi svarer indenfor kort tid.

Smukke skolefotos til fornuftige priser

Hos Frandsen Fotografi leverer vi hvert år tusindvis af smukke, gennemarbejdede skolefotos til skoler, forældre og børn. Æstetisk smukke fotografier som vores mange kunder med stolthed kan have stående fremme. For hos Frandsen Fotografi er skolefotos af samme kvalitet, som når vi fotograferer for private og erhverv i vores københavnske fotostudie. Den exceptionelt høje kvalitet vil altid være fundamentet for vores arbejde, uanset prisen.