Skolefotografering
Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

Hos Frandsen Fotografi har vi sat os for, at forny skolefotograferinger nu og i fremtiden. Vi har derfor brugt tid og professionel dedikation på, at udvikle en unik stil og kvalitet, som skaber begejstring hos både børn og voksne. Frandsen Fotografi stiller op på skolen med fem mand, som hver især har deres speciale. Vi medbringer selv alt udstyr, og leverer slutteligt fotografier af høj kvalitet og holdbarhed.

Sådan foregår en skolefotografering

For at skabe det produkt, vi som fotografer kan være stolte af, stiller Frandsen Fotografi op med et hold på fem mand: to portrætfotografer, én klassebillede-fotograf samt to assistenter. Alle har speciale i hvert deres specifikke område, og sikrer herigennem elever og lærer de bedst tænkelige fotografier.

Hvor tager vi dine skolebilleder?

Fotograferingen foregår i vores eget dertil opsatte fotostudie, som vi opbygger på skolen den pågældende dag. Lys-sætningen er nøje tilpasset, så fotografierne ikke behøver så meget efterfølgende redigering. Frandsen Fotografi medbringer, udover baggrundene, også bænke og stole, samt gulv i forbindelse med klassebilleder.

Herved sikrer vi at fotografierne bliver ensformige, men også at der stilles ekstra skarpt på individet i fotografiet, frem for mindre kønne baggrundsdetaljer eller lignende.

Masser skolebilleder at vælge imellem

Hos Frandsen Fotografi tager vi flere billeder end andre skolefotografer. Det gør vi for at sikre, at vi efterfølgende har nok fotografier at vælge imellem. Herved undgår vi for mange om-fotograferinger, som frarøver eleverne og lærerne deres undervisningstid.

Et godt skolefotografi kræver nærvær og humor

Når det kommer til skolens årlige skolefotografering, handler det ikke kun om at tage smukke portrætter. Det handler i lige så høj grad om, at give eleverne og skolens ansatte en god oplevelse. De større elever skal have det sjovt under fotograferingen, mens de yngre elever skal føle sig trygge. Det kræver god kommunikation, tillid og humor. Fotografen skal være imødekommende, og aflæse både børn og voksne rigtigt.

Det er også centralt at skolens administration får en professionel oplevelse. Hos Frandsen Fotografi har vi derfor gjort det ekstra nemt for skolens administration. Vi håndterer selv hele skolefotograferingen og den efterfølgende behandling, uden at belaste skolen. Vi medbringer selv alt udstyr, administrerer elevernes fototider, organiserer den efterfølgende bestilling af fotografier m.m. Slutteligt takker vi skolen for samarbejdet, ved at give dem en lang række gratis goder som fx. årbøger og personaleportrætter.

Sådan arbejder en god skolefotograf

Hos Frandsen Fotografi er vi vant til, at fotografere børn i skolealderen. Vores fotografer og assistenter ved hvordan man skaber nærvær og god kontakt, hvilket gør det muligt at tage smukke portrætfotografier og klassebilleder.

Det lykkes når skolefotografen tager udgangspunkt i, hvordan børnene rent faktisk har det. Børn er oftest nysgerrige, når de skal fotograferes. Enkelte børn er også urolige og lidt bekymrede. Fokuserer man som fotograf kun på teknikken bag fotografiet, risikerer man derfor at børnenes personlighed ikke ses i det færdige fotografi. Et godt portræt kræver, at der er afsat ordentlig tid til det enkelte barn. Der skal være tid til den gode, nære kommunikation med humor.

Tid til at tale sig ind på hinanden, så stemningen bliver afslappet og behagelig. Det har vi over 15 års erfaring med hos Frandsen Fotografi.

Hos Frandsen Fotografi ved vi hvordan man skaber en rar oplevelse for både børn og voksne, så den årlige fotografering bliver en sjov og spændende oplevelse. En årlig begivenhed som både børn og voksne kan se frem til.

Hvad sker der efter skolefotograferingen

Efter at børnene er blevet fotograferet går der ca. 5 uger før billederne er behandlede og klargjorte. Herefter har forældre og børn mulighed for, at bestille billeder indenfor den deadline som oplyses på skolen. Bestillingen foregår igennem Login til Skolefoto.

Frandsen Fotografi fremhæver ”fotografens foretrukne fotografier”, men det endelige valg tilfalder altid forældrene. Ønsker I både fotografier i sort/hvids og farve, foretages to separate bestillinger. Er man ikke helt tilfreds med sin bestilling, kan man nemt returnere bestillingen i den dertil opstillede postkasse på skolens kontor. Enkelt og nemt.

Alt dette uddybes også i det materiale skolen og Frandsen Fotografi udsender inden skolefotograferingen. Skulle der mod al forventning være forældre, der er utilfredse med portrætterne, fortages om-fotografering ca. 2 uger efter, at bestillingerne er leveret på skolen.

Læs mere om skolefotografering under FAQ (ofte stillede spørgsmål)