SØSKENDE FOTO

Om man er voksen eller barn, kan man få taget søskende billeder. Søskende billeder behøver ikke nød-vendigvis at være så opstillet. Det perfekte billede for jer, er måske der hvor børnene er ved at dø af grin, kilder hinanden, eller hvor der bliver givet et kram. Det vigtigste er, at billedet beskriver det bånd der er mellem søskende, og deres individuelle personligheder. Alt sammen i en hyggelig atmosfære og sjov fotografering.

FAMILIE FOTO

Skal mor og far også være med på billedet? Intet problem. De firbenede familiemedlemmer er selvfølgelig også velkommen.
Når vi mødes i studiet finder vi sammen ud af hvilket slags billede I ønsker, og får prøvet lidt forskellige opstillinger af. Vi sørger for fotograferingen er humoristisk og uformel, så det bliver sjovt og behagelig for alle, uanset alder. Til sidst kigger vi billederne igennem og finder det familiebillede der skal op og hænge på væggen.

FÆLLESFOTO

Tag bedsteforældrene, svigerfamilien og naboen under armen, så tager vi et fællesbillede af jer. Et billede der samler alle generationerne på bedste vis, I et enkelt og stilrent fotografi. Det er helt sikket et billede der vil glæde modtageren, samtidig med at man får en hyggelig oplevelse sammen.