ELEVFOTOS SOM SKABER GLÆDE NU OG I FREMTIDEN

For langt de fleste af os, har vores gamle elevfotos en helt særlig betydning. De er visuelle minder om en svunden tid. En sentimental tidsrejse tilbage til ungdommen, der formede os som mennesker.
Vi føler en stolthed ved at være med til at forevige elevernes årlige udvikling. Et elevfoto fra Frandsen Fotografi skal ikke blot gemmes væk sammen med de gamle kladdehæfter. Det skal skabe minder og glæde om børnenes udvikling og skolegang.
Hos Frandsen Fotografi er vi vant til at fotografere børn i alle aldre. Vores fotografer ved, hvordan man skaber nærvær og god kontakt, hvilket er helt essentielt for at tage gode portrætfotografier og klasse-billeder. Et godt portræt kræver, at der er afsat ordentlig tid til det enkelte barn. Tid vi bruger på at tale os ind på hinanden, så stemningen bliver afslappet og behagelig.

STIL KRAV TIL DIT SKOLEFOTO – DET GØR VI!

Hos Frandsen Fotografi stiller vi store krav til kvaliteten af vores skolefotos. Vi har brugt mange år på at perfektionere vores arbejde, og følger fortløbende udviklingen indenfor faget. Det gør vi for at sikre personale, forældre og børn tidssvarende fotografier, som vækker minder nu og i fremtiden.