Elevfoto - kvalitet og personlighed

For langt de fleste af os, har vores gamle elevfotos en helt særlig betydning. De minder os om en svunden tid. Om dengang livet i skolegården og klasselokalerne styrede vores hverdag på godt og ondt. Måske byttede du dine små elevfotos med vennerne, og har stadig en fin lille samling fotografier af klassekammeraterne.

Uanset hvilke minder du tillægger dit elevfoto, fortæller det små historier om den barndom, som har formet dig som menneske. Hvert eneste elevfoto har derfor sin egen historie. Desværre kan den fortælling let gå tabt, hvis fotografiet er af dårlig kvalitet. Lyset kaster måske skygger, som forringer portrættet. Baggrundene er vidt forskellige fra år til år, og fotopapiret får farverne og skarpheden til at falme over tid. Vigtige detaljer som vidner om, at elevfotoet ikke altid har fået den professionelle opmærksomhed det fortjener.

Hos Frandsen Fotografi har vi derfor specialiseret os i, at tage ekstra smukke og professionelle elev fotos. Gennemarbejdede fotografier, hvis kvalitet er enestående indenfor faget. Der er tænkt over alle detaljer – lyset, kommunikationen barn og fotograf imellem, mængden af fotografier der tages af det enkelte barn, baggrunden og møblementet, kvaliteten af fotopapiret m.m. Hvert eneste lille element, der leder hen til det perfekte skolefoto, er gennemtænkt og smukt udført, så forældre og børn kan glædes over resultatet i dag, i morgen og i fremtiden. Det er det, der for alvor kendetegner et godt elevfoto.

Elevfotos som skaber glæde nu og i fremtiden

Et elevfoto fra Frandsen Fotografi er taget med samme professionalisme og dedikation, som når vi fotograferer for private og erhverv. Det gør vi både af professionel stolthed, men også fordi vi mener, at skolefoto traditionen trænger til en sund fornyelse.

Et elevfoto fra Frandsen Fotografi skal ikke blot gemmes væk sammen med de gamle kladdehæfter. Det skal være af en sådan kvalitet, at det kan stå fremme på reolen eller gives som gave – ligesom når man får taget et professionelt familieportræt eller erhvervsportræt. Eleverne, forældrene og skolerne fortjener smukke skolefotos, hvis stil og kvalitet sagtens kan måle sig med professionelt portræt og erhvervs fotografering.

Elevfotos til konkurrencedygtige priser

Selvom vi hos Frandsen Fotografi leverer elevfotos af høj kvalitet, ses det ikke i vores priser. Det giver forældre mulighed for at få smukke, professionelle portrætter af deres børn til normale skolefoto-priser. Så hvorfor gå på kompromis med kvaliteten, når du kan få smukke og gennemarbejdede portrætter til fornuftige, konkurrencedygtige priser.

Kontakt Frandsen Fotografi, hvis du ønsker mere information om vores skolefoto-pakker og priser.