FAQ

Det er fordi at vi fotograferer med hvad der hedder en lav dybdeskarphed, der giver et blødt og lækkert look med fokus på øjnene.
Nej, vi skyder med et meget flatterende lys, og så justerer vi farverne og kontrasten i billedbehandlingen og fjerner ikke-permanente ting som f.eks. små sår.
Hvis det er aftalt med skolen, så ja! Vores fotografer vælger uanset hvad det vi mener er det bedste billede der er fotograferet af eleven, så du er sikret hvad vi mener er det bedste billede i tilfælde af du ikke selv vil vælge et billede. Men hvis du selv vil vælge billede, så gøres dette via vores hjemmeside.
Søskende kan køre på samme brugerprofil. Du skal følge linket, og oprette dig med det første barn du vil have tilknyttet til din profil. Du skal bruge felterne til venstre i eksemplet nedenfor, hvor du bl.a.skal udfylde dit navn og vælge et kodeord.

For at tilknytte søskende til din allerede oprettede profil, skal du følge linket og derefter bruge felterne til højre ved teksten ”Jeg er allerede bruger”. Når du logger ind på din allerede oprettede profil, vil barnet fra det sidst fulgte link blive tilknyttet din eksisterende bruger.
For at komme ind til billederne i Fotovælgeren, skal du først læse og acceptere vores velkomsthilsen. Der står bl.a. beskrevet hvordan at du kan se din bestilling i vores system. Sæt kryds i firkanten ved ”Det er forstået” og tryk derefter på ”Fortsæt”. Du skulle nu gerne kunne se billederne vi har fotograferet af dit barn.
For at vælge dit favoritbillede, skal du blot trykke på stjernen under det pågældende billede. Du bliver derefter i en dialogboks spurgt om du er sikker på at det er dit favoritbillede. Svarer du ”Ja” til dette, vil siden blive genindlæst og dit valgte billede illustreres ved have en stjerne i toppen. Er du enig med fotografen i valget af billede, behøver du ikke at gøre noget.
Dit valgte billede vises med en sort stjerne for oven i billedet. Fotografens valg af billede kan altid ses, da dette er markeret med teksten ”Fotografens valg”
Har du ikke foretaget en bestilling via en bestillingsblanket eller ønsker du at ændre denne bestilling, skal du foretage en ny bestilling. For at kunne ændre eller oprette ny bestilling, er det vigtigt at du sikrer dig at dine oplysninger er korrekte under ”Ret profil”. Er dine stamoplysninger ikke udfyldt, er det ikke muligt at oprette eller ændre en bestilling. Derefter laver du en bestilling ved at klikke på den bestillingsseddel der er under det billede du synes bedst om.
Nej, det er de aktuelle bestillinger ved udvælgelsens deadline der bliver leveret til Jer på skolen. Du kan få et overblik over dine aktuelle bestillinger, ved at gå til Fotovælger. Der vil dine aktuelle bestillinger blive vist til højre for billederne.
Det digitale portræt er vedhæftet en betalingsbekræftelsesmail. Det sker desværre at vores mail ryger i spamfilteret, specielt når det er en virksomhedsmail vi har registreret. Ligger vores mail ikke der, så skriv en mail på foto@frandsenfotografi.dk, så sender vi en mail med portrættet manuelt. Husk at man kun får det digitale portræt, hvis man har købt en af vores portrætpakker -og betalt for den.
Vi sender en ordrebekræftelse hver gang at du ændrer din bestilling. Det er dog kun den, eller de, aktuelle bestillinger ved udvælgelses-deadline der bliver til ordrer.
Ved valg af flere forskellige motiver, bliver hvert enkelt motiv opfattet som en separat bestilling. Dette gælder også ved bestilling af både farve og sort/hvid af det samme motiv. Du opretter en ekstra bestilling ved at klikke på sedlerne under det pågældende billede, og bestille en pakke med dette motiv. Vær opmærksom på at der nogle gange kan medfølge endnu et klassebillede til den nye registrering. Skulle dette være tilfældet, kan du blot returnere dette og vi vil derefter kreditere dig for klassebilledet.
Nej, det kan du ikke. Da billedbehandlingen af fotos er forskellig alt efter om billedet skal være farve eller sort/hvid, er det ikke muligt at få både farve og sort/ hvid-billeder af det samme motiv i samme pakke. Men du kan lave endnu en bestilling af motivet, og så vælge farve eller sort/hvid der, alt efter hvad din første bestilling er.
Så kan du returnere alle billederne i postkassen der er opstillet på skolens kontor. Mærk venligst kuverten med Jeres kundenummer, så vi kan sende en kreditnota på beløbet for pakken til Jer. Vær opmærksom på at I vil blive faktureret for portrætterne, såfremt vi ikke modtager alle portrætter retur. Det samme gør sig gældende med klassebilledet.
Så kan du returnere portrætterne, og beholde klassebilledet, i postkassen der er opstillet på skolens kontor. Mærk venligt kuverten med Jeres kundenummer, så vi kan sende en kreditnota på beløbet for portrætterne til Jer. Vær opmærksom på at I vil blive faktureret for portrætterne, såfremt vi ikke modtager alle portrætter retur.
Der er omfoto ca. 2 uger efter at billederne er leveret på skolens kontor.
Billederne bliver leveret på skolens kontor ca. 5 uger efter sidste dag vi er på skolen.
Billederne bliver leveret 4 uger efter deadline for udvælgelsen.
Ja, det kan du inde i vores lækre studie i Klerkegade i København. Her tager vi imod bookinger til bl.a. søskende-og venindebilleder i studiet via vores hjemmeside www.frandsenfotografi.dk under Booking.