INFO TIL SKOLER - NEMT OG ENKELT

Det er helt centralt for os, at skolens administration får en professionel oplevelse, uden bøvl, og vi vil altid bestræbe os på at minimere skolens involvering i skolefotograferingen. Vi ved at jeres administration og lærere har for travlt til den slags. Skolefotografering er vores arbejde, og vi fotograferer årligt over 60.000 elever.

SÅDAN FOREGÅR EN SKOLEFOTOGRAFERING

For at skabe det produkt, vi som fotografer er stolte af, stiller Frandsen Fotografi op med et hold på tre mand: to portrætfotografer og én klassebillede-fotograf. Dette giver os afgørende mulighed for at prioritere tiden med elevene foran kameraet.
En skolefotografering forgår i grove træk således:

1) Forældrene tilmelder deres barn/børn i vores onlinetilmelding. De får tilsendt et direkte link i Aula. 

2) Skolefotograferingen foretages ud fra en plan, udformet af Frandsen Fotografi ud fra skolens klasseskemaer.
3) Efter fotograferingen vil skolens kontor modtage et link, hvor klasselærere kan udføre korrektur på årsbogen online.
4) Ca. 5 uger efter fotograferingen leveres billeder og årsbøger på skolen, pænt og nemt, i inddelte klasser, i poser der er lige til at tage med op i klasserne. Alle elever får en gratis årsbog, hvilket gør at ingen føler sig ”uden for”.
5) To uger efter levering afholdes der omfotografering på skolen, på et med skolen aftalt tidspunkt. Alle omfotograferinger leveres pr. post, og ikke på skolen.

HVAD FÅR SKOLEN UD AF SAMARBEJDET?

Kontakt Frandsen Fotografi på foto@frandsenfotografi.dk eller 27202706, hvis du ønsker mere information om vores skolefotografering og priser.