FORÆLDREBESTYRELSEN

Hos Frandsen Fotografi har vi en afdeling som udelukkende beskæftiger sig med børnehaver og institutioner. Dette gør at vores fotografer ved hvordan de på bedste måde skal håndtere de helt små børn, så de får en sjov oplevelse og kan fange deres personlighed i billedet. Det er en disciplin i sig selv at fotografere helt små børn, og vi er meget bevidste om at det kræver specialiserede fotograferer at fotografere en institution.
Hos Frandsen Fotografi tilbyder vi at fotografere stuebilleder, portrætter, søskendefoto og personale/ forældrebestyrelsen. Vi fotograferer alle billederne i institutionen, hvilket gør at børnene er i trygge vante rammer.

Fotograferingen foregår således:

Oftest fotograferer over 2 dage
En hverdag, hvor vi tager stuebilleder (og eventuelt personaleportrætter)
En weekenddag, hvor forældrene kommer ned i institutionen med deres børn, og eventuelt søskende, for at blive fotograferet. Man booker selv sin tid online i vores bookingsystem. Efterfølgende vil forældrene modtage et link, hvor de selv kan vælge de portrætter, de ønsker.
I samarbejde med instutionen/forældrebestyrelsen arrangerer vi en fotografering der passer bedst ind i deres program. Ønsker I at vi skal komme og fotografere i jeres børnehave, er I meget velkommen til at kontakte Kim på mail: kim@frandsenfotografi.dk, og høre mere om vores pakker og priser.
Vi vil være meget glade, hvis I tager os med i overvejelserne, når I træffer afgørelse om årets fotografering i børnehaven.